messages.an_error_has_occured

Loading profile...

Registrera dig gratis och gå aldrig miste om ett erbjudande! Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet

DIN KAMPANJ PÅ OUTSPOT


OM OUTSPOT

Outspot grundades 2009 och har vuxit från en belgisk marknadsledare inom blixterbjudanden till en viktig europeisk aktör, med en stor marknad i Belgien, Nederländerna, Frankrike, Tyskland, Österrike, Italien, Spanien, Polen och Storbritannien. Vi skickar 2 nyhetsbrev varje dag till våra medlemmar. På så sätt når våra partner miljoner människor genom deras postlåda och nästan 70 000 människor via Facebook. Våra kampanjer grundar sig på enkelhet, marknadsföringstekniker online, upprepning, påverkan och kostnadseffektivitet.

Outspot erbjuder sina miljontals medlemmar ett mycket varierat utbud av produkter, resor och upplevelser. Medlemmarnas intressen är centrala för Outspot. Därför är vi alltid på jakt efter högkvalitativa produkter eller upplevelser till konkurrenskraftiga priser.

DIN KAMPANJ PÅ OUTSPOT

Vill du sälja ditt företags produkter på Outspot eller vill du sätta ditt hotell eller din hotellkedja i rampljuset? Då vill du gärna veta följande punkter som vi vanligtvis går igenom med potentiella partner och leverantörer:

PRODUKTER

  • Är din produkt av bra kvalitet?
  • Kan du erbjuda din produkt till ett konkurrenskraftigt pris?
  • Har du tillräckligt stort lager för att driva en framgångsrik kampanj?

HOTELL

  • Har ditt hotell bra recensioner?
  • Kan ditt hotell erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris?
  • Kan du lägga till en extra touch till ert vanliga paket (inte bara bed & breakfast, utan även tillägg som middagar, välkomstdrinkar, uppgraderingar, ...)?
  • Har du tillräckligt stor tillgänglighet för att driva en framgångsrik kampanj?

Är ditt svar på ovanstående frågor ett rungande ”ja”? Skicka då ett mejl till oss på adressen partners@outspot.eu. En av våra medarbetare kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att se om det är möjligt att lansera ditt hotell eller din produkt på Outspot.